Takaisin rekrytointisivulle

HR-osaaja / avoimet hakemukset

Sijainti: Koko maa, Suomi
Kauttamme rekrytoituu HR-alan asiantuntijoita hyvin erilaisiin organisaatioihin ja henkilöstöjohtamisen- ja hallinnon tehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa, kannattaa sinun jättää CV ja hakemus rekrytointitiimimme käyttöön. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa asiakkaillemme tuloksellisia henkilöstöjohtamisen palveluita, varmistamassa laajentumistamme ja kannattavaa kasvuamme, sekä tilaisuuden toteuttaa itseäsi uusissa ja haastavissa tehtävissä. Tehtävissä pääset kehittämään monipuolisesti ammatillista osaamistasi, kun tutustut monenlaisiin yrityksiin ja tapoihin tehdä HR:ää. Työssä saattaa tulla eteen välillä haastaviakin tilanteita, mutta saat työllesi Azetsista parhaan mahdollisen taustatuen. Porukastamme löydät mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit, jotka tukevat sinua olit sitten töissä Azetsin toimistolla tai asiakkaamme toimipisteessä. Asiakkaamme arvostavat asiantuntemustamme ja mukavaa yhteistyöhenkeä, joka meillä vallitsee myös sisäisesti.
 
Sinussa on ainesta joukkoomme, mikäli:
  • tunnet HR-prosessit ja –käytännöt kokemuksen kautta
  • ymmärrät kokonaisuuksia, mutta käärit tarpeen tullen hihasi ja tartut toimeen
  • sinulla on iloinen, mutkaton asenne työhön sekä kykyä heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen
  • olet joustava ja pidät vaihtelevista työtehtävistä
  • sinulla on soveltuva koulutus ja osaaminen sekä käytännön kokemusta HR-tehtävistä  


Prosessista:
  • Jättäessäni hakemuksen jatkuvaan hakuumme, emme valitettavasti voi tiedottaa sinua "prosessin vaiheista" sillä haku ei pääty tai tehtävä tule täytetyksi
  • Rekrytoimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme aina löytämään asiakkaan tarpeeseen osaamiseltaan ja persoonaltaan parhaiten sopivan henkilön, joka istuu myös meidän virvolaisten joukkoon. Koska verkoistossamme on paljon HR-osaajia, voi joskus viedä pidempään, että juuri sinun profiilisi nousee harkintaan - ole siis kärsivällinen, emme ole unohtaneet sinua!
 
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
 
this job portal is powered by CATS